03:05

NAKON PRIČA DA JE DALILA PRODALA KUĆU I PARE DALA CARU OGLASIO SE DEJANOV PRIJATELJ! Otkrio da mu je Dragojević SAMO JEDNO REKAO

supruga iz pakla

NAKON PRIČA DA JE DALILA PRODALA KUĆU I PARE DALA CARU OGLASIO SE DEJANOV PRIJATELJ! Otkrio da mu je Dragojević SAMO JEDNO REKAO

Stars -

Dalila Mujić zajedno s Filipom Carem prodala je kuću koju su Dejan Dragojević i ona zajedno izgradili krvavim trudom, odvajajući od usta.

Naime, starleta je pre ulaska u "Zadrugu" zajedno sa momkom iz Hrvatske radila svom, sada već bivšem, mužu iza leđa i najstrašnije ga prevarila!

Dalila Mujić
foto: Printscreen/Zadruga

Povodom ovoga, oglasio se i Dejanov prijatelj i bivši rijaliti cimer Dino Dizdarević koji je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji rekao da Dejana Dragojevića imovina ne zanima.

- Znam da imovina Dejana ništa ne zanima. Mi smo prijatelji i kod njegovih sam kući. Dejana ne zanima ni imovina, ni auto, ništa. Rekao mi je neka uzme sve, samo da nema ništa sa Dalilom. Uspeo je u tome i Dalila ga ne zanima. Siguran sam da se neće miriti - ispričao je Dizdarević voditelju Ivanu Gajiću.

Dino Dizdarević
foto: Kurir televizija

Jelena Golubović, koja je takođe bila gošća emisije izjavila je da se Dejanu karma dogodila jer je njegov rođeni brat prevario Aleksandru Subotić.

- Sećam se da je bila frka kada se dešavao razvod kome će kuća da pripadne. Vidiš kako se sve vraća, njegov brat je prevario Aleksandru Subotić, a njega je prevarila Dalila. To je karma i ljudi treba da vode računa kako se ponašaju. Bilo je već toliko javnih prevara, više smo i oguglali na javne prevare. Narod je oguglao - rekla je Jelena.

Jelena Golubović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:38

Numerolog dao svoje predviđanje za Dalilu i Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track