00:12

Darko Lazić ponovo provocira bahatim ponašanjem

nezaustavljiv

DARKO LAZIĆ SA DRUGOM PIJE PIVO DOK SE VOZE AUTOM OD 150.000 € Nakon hapšenja zbog alkohola i KOKAINA, NIJE naučio LEKCIJU (VIDEO)

Stars -

Ljudski je grešiti, ali ponavljati u kontinuitetu jednu te istu grešku i time se javno hvaliti više je nego bezobrazno i bahato, a to je i ovoga puta uradio Darko Lazić.

Darko Lazić
foto: Kurir Televizija

Pevač, koji postaje sve popularniji po skandalima nego po muzici, nakon svih problema koje je izazvao vožnjom u pijanom i drogiranom stanju, ponovo je razbesneo javnost neodgovornim ponašanjem kada je pio pivo na mestu suvozača.

Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Čak se i ponosi

Darko Lazić podelio je na svom Instagram profilu snimak iz kola na kojem se nalazi i njegov prijatelj. Besne mašine i adrenalin sigurno su teme koje spajaju ova dva drugara. Njegov prijatelj je vozio svog "poršea", čija je cena preko 150.000 evra, dok je Lazić sedeo na mestu suvozača.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Sve to, verovatno nikome ne bi zapalo za oko, da Darko na svom Instagramu nije okačio snimak na kojem njih dvojica nazdravljaju pivom.

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Bumerang na Instagramu je filter koji mnogi korisnici te društvene mreže rado upotrebljavaju, a izgleda da je i pevač podlegao trendovima, pa je brže bolje snimio novi prekršaj koji je napravio i ponosno ga pokazao mladim ljudima koji se ugledaju na njega i prate ga.

Darko Lazić
foto: M.M./ATAImages

Nakon lude vožnje u besnim kolima, Darko je otišao u jedan restoran. Pošto redovno svojim fanovima otkriva gde je i šta radi, on je okačio sliku na kojoj se vidi kako se dobro hrani. Na stolu su bili posluženi morski plodovi, a Lazić je zagolicao maštu publike kada se na jednom delu slike videla ženska ruka.

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA: Nisam se drogirao, samo sam POPIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track