06:38

Ceca o finalu Zvezda Granda

FINALE

BOSANAC PLJUJE ŽIRI DA BI BIO U NOVINAMA: Ceca Ražnatović oštra prema kolegi iz žirija ZG, ovako je on nju komentarisao! KURIR TV

Stars -

Pevačica i članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović promenom boje kose je oduševila sve, a onda bila oštra kada je u pitanju njen kolega Dragan Stojković Bosanac.

Ceca Ražnatović otkrila je kakve je savete dala svojim kandidatima u takmičenju, a onda je prokomentarisala izjavu Dragan Stojkovića Bosanca, da pola žirija nema pojma da radi sa kandidatima.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

- Govorila sam mojim kandidatima da kad uđu u finale, oni su već pobednici. Emotivno sam se vezala za kandidate. Poklonila sam im pažnju, ljubav, neke tajne ovog zanata. Plasman nema veze sa karijerom. Kandidatima dajem savet kao i Anastasiji. Imala sam najviše kandidata i najviše posla. Bosanac je rekao da žiri nema pojma da bi bio u novinama. Namerno zakuvava čorbu. On se šali - rekla je Ceca Ražnatović na finalu "Zvezda Granda".

Zvezde Granda, finale
foto: Ana Paunković

Dragan Stojković Bosanac progovorio je za Kurir tokom finalne večeri.

"Ceca se snašla. Većina članova žirija nema pojma o poslu jer su pevači i ne mogu druge da uče o pevanju. Nisu kvalifikovani", rekao je Bosanac.

Zvezde Granda, finale
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Bonus video:

05:05

Mili otkrio šta misli o takmičarima Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track