CRNA MAMBA! PEVAČICA SE OKRENULA OTPOZADI U KRATKOM ŠORTSU: Tijana stala u S*KSI POZU, a njenu zadnjicu svi komentarišu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RIBETINA

CRNA MAMBA! PEVAČICA SE OKRENULA OTPOZADI U KRATKOM ŠORTSU: Tijana stala u S*KSI POZU, a njenu zadnjicu svi komentarišu! (FOTO)

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević pleni i stasom i glasom, a svojim objavama na Instagramu privlači veliku pažnju javnosti.

Kako na sceni, tako i u svakodnevnom životu, ne libi se da svoje atribute istakne u prvi plan što je učinila i na poslednjoj fotografiju koju je podelila sa svojim pratiocima.

Atraktivna pevačica pozirala je u beloj majici i mini teksas šorcu koji je u prvi plan istakao njenu zadnjicu, od čega su Instagram zajednici popadale vilice.

Za kratko vreme Tijana je pokupila veliki broj lajkova, a iako je limitirala broj komentara ne sumnjamo da bi i ta sekcija bila preplavljena komplimentima.

Tijana Milentijević
foto: ATA images

Žena od sultana j enedavno za naš portal otkrila da izgledom nije opterećena, ali joj je svakako bitno da pored pevanja prezentuje i dobru fizičku formu.

- Najbitnije mi je da pored izgleda pokažem da znam da pevam jer su mnogi to osporavali. Pre su me mnogo više pogađali ti komentari ali tek ću ja da pokažem šta umem - rekla je ona svojevremeno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Maja i Tijana najbolje drugarice! Ovako stralete uživaju na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track