VODITELJKA IZBACILA GRUDI U BIKINIJU! MUŠKARCI SE ZNOJE: Hana na udaru jačeg pola, zbog ove VRUĆE fotke komentari PLJUŠTE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OPASNICA

VODITELJKA IZBACILA GRUDI U BIKINIJU! MUŠKARCI SE ZNOJE: Hana na udaru jačeg pola, zbog ove VRUĆE fotke komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Stars -

Novinarka, političarka i voditeljka Hana Adrović oduvek intrigira muškarce svojim izgledom i stavom, a ovaj put je napravila pravi haos na Instagramu kada je objavila novu fotografiju.

Hana je pozirala u kupaćem kostimu preko kog je nosila bademantil, pa je izazvala brojne komentare na Instagramu.

"Vrućina, skidaj taj bademantil, nemoj da padneš u nesvest", "Uh, kakva šetnja kroz park", samo su neki od komentara jačeg pola koji Hani ne može da odoli.

Hana Adrović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Hana Adrović je rođena 1986. godine u Beogradu. Sa bratom i roditeljima je odrastala u rodnom gradu. Njen otac je bio fotoreporter lista "Politika", pa se vrlo rano upoznala sa svetom novinarstva. Rado je odlazila u zgradu i krišom pratila šta se dešava u prostorijama nekadašnje televizije. Tada se rodila njena ljubav prema novinarstvu.

Premda je aktivna na društvenim mrežama, skoro nikada sa svojim pratiocima ne deli informacije vezane za taj aspekt svog života.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:03

DARO, DIGLA BI I MRTVAKA! Bubamara jedva strpala atribute u maleni BIKINI, a muškarci gledaju njeno telo bez treptanja! BOMBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track