OGLASILA SE BRENA NAKON ŠTO JU JE KIM KARDAŠIJAN ISKOPIRALA: Teško je danas biti originalan! Evo šta je poručila STARLETI!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

dala svoj sud

OGLASILA SE BRENA NAKON ŠTO JU JE KIM KARDAŠIJAN ISKOPIRALA: Teško je danas biti originalan! Evo šta je poručila STARLETI!

Stars -

Pevačica Lepa Brena oglasila se nakon što ju je starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan iskopirala.

Naime, Kim je najavila novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a ono što su mnogi primetili jeste da Kim izgleda identično kao Lepa Brena pre 40 godina u spotu za pesmu "Robinja".

Lepa Brena
foto: Printscreen

Kim je na sebi imala isti kupaći, frizuru i šminku kao naša pevačica u spotu, a mnogi su u prvi mah pomislili da je Kardašijanka objavila fotografije Lepe Brene.

Breni nije zametalo što ju je Kardašijanka iskopirala, a istakla je da je danas teško biti originalan i da joj je drago da Kim ipak zna šta je dobro.

- Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno. Bilo da se radi o modi, likovima iz šou biznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari - rekla je Brena za Telegraf Jetset.

- Jedino nas tehnologija još uvek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - dodala je folk zvezda.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track