00:30

Karleuša potopljena i zaglavljena, spasavali je iz bujice

IZNELA DETALJE

DŽIPOM SAM ULETELA PREDUBOKO, HVALA LAVOVIMA KOJI SU ME SPASLI! Evo gde je JK pošla usred POPLAVE, ništa nije moglo da je ZAUSTAVI

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša u Beogradu se zatekla u nevremenu kada je krenula automobilom do tetke.

Naime, Karleušin automobil našao se zaglavljen u bujici vode, a sada je objasnila šta se tačno desilo.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

"Sinoć, dok sam pokušavala da dodjem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i dzentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene", pisala je Karleuša, pa dodala:

Jelena Karleuša
foto: Kurir

"Uspeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spasene uz pomoć LJUDI i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. J*b'o auto, bitna je glava".

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Maja Nikolić zapalila mreže snimkom sa letovanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track