OVI PEVAČI SU OTIŠLI POD NOŽ I PODMLADILI SE! Radili bradu, nos, vilice, ubrizgavali BOTOKS, a jedan je otišao KORAK DALJE!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Shutterstock

sve za lepotu

OVI PEVAČI SU OTIŠLI POD NOŽ I PODMLADILI SE! Radili bradu, nos, vilice, ubrizgavali BOTOKS, a jedan je otišao KORAK DALJE!

Stars -

Odavno je došlo vreme da i muškarci veliku pažnju posvećuju lepoti i da se podvrgavaju estetskim operacijana, a tom trendu nisu odoleli ni domaći pevači i javne ličnosti. Pojedini su otišli toliko daleko da su potpuno promenili izgled, dok su se drugi odlučili na podmlađivanje.

Među prvima je to bio Dragan Kojić Keba, koji je uradio obrve, odnosno uradio je trajnu šminku na obrvama. Međutim, kako tvrdi, još ništa nije uradio na svom licu, a tajna dobrog izgleda je u zdravoj ishrani i negi.

- Hranim se zdravo, pravim razne pilinge od svega što imam u svojoj kuhinji, to je široka tema i mogli bismo danima o tome. Za sada nisam radio ništa na svom licu, opet kažem bar za sada, što ne znači da možda jednog dana neću. Idem u laserski centar, malo rekreacija brzi hod, trčanje. Pre svega zdrav način života - rekao je jednom prilikom Kojić.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir televizija

Na podmlađivanje se odlučio i rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš, koji je prvi put ubrizgao botoks.

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

Pevač Bojan Grujić tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" izgledao je potpuno drugačije. Kako se navodi, Bojan je dao nekoliko hiljada evra kako bi postigao željeni izgled uz pomoć hirurga.

Iako on nije potvdio da je radio nešto na sebi, mnogi su primetili da tada nije imao izraženu vilicu, kao ni isti nos. Sada je poznat kao visok, krupan, istetoviran i jak muškarac, dok je tokom takmičenja bio mršav, sa čudnim izborom frizure.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube

MC Stojan na početku karijere taakođe je izgledao drugačije. On danas važi za velikog zavodnika, a nekad je bio bucko. On se rešio kilograma pomoću napornih treninga i zdrave ishrane, ipak, fanovi primećuju i promenu na njegovom licu.

Ranije se pisalo da Stojan redovno posećuje jednu privatnu kliniku koja je zadužena za njegov izgled, te da tamo zateže vilicu, ali i često stavlja botokst. Međutim, pevač nikada nije priznao da je radio nešto na sebi. Ipak, ono što je sigurno jeste da je pevač operisao nos, ali zbog zdravstvenih problema.

- Operisao sam devijaciju na nosu, pošto nisam mogao više normalno da dišem. Ko će da nosi ove tampone 5 dana. Kako ružan osećaj kad ne možeš na nos da dišeš - napisao je on svojevremeno.

MC Stojan, Marko Stojković
foto: Instagram screenshot

Saša Kovačević jedan je od onih pevača koji danas važi za pravog mačo mena, a u poslednje vreme, pevač se našao na meti kritika zbog navodnih estetskih korekcije. Dok je Saša priznao da je imao samo jednu promenu uradio na sebi.

- Nikada nisam bio debeo, ali sam imao višak kilograma jer se nisam hranio zdravo. Sada pazim šta jedem i svakodnevno treniram. Zato sam uspeo da smršam 12 kilograma. Tačno je da sam promenio lični opis, ali samo zbog zdravog načina života. Iako neki spominju da sam se izoperisao, jedino sam operisao nos, i to samo zato što sam imao zdravstveni problem - rekao je on svojevremeno.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Inače, kako je svojevremeno izvor za Kurir ispričao, Saša se podvrgao tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka - idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vežbi, koje on već godinama praktikuje. Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

Folker Mile Kitić navodno neretko ide na tretmane za podmlađivanje, a uz to pokušava i da se izbori s opadanjem kose i u tu svrhu je probao dosta preparata. Takođe, navodi se da godinama farba kosu i bradu, kako bi izgledao što mlađe.

Mile Kitić
foto: ATA Images

kurir.rs

Bonus video:

02:02

UČESTVOVALA JE U OPERACIJI TRIJUMF, A POTOM POTPUNO NESTALA: Sada se vratila na scenu, a nedavno suočila sa velikim gubitkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track