01:33

OPERISAO ŽELUDAC U ŽELJI DA SMRŠA PA SE ŽESTOKO POKAJAO Sloba Vasić opisao zdravstveni problem TA OPERACIJA NIJE BILA ZA MENE

kurir tv

KULTNA SLIKA IZA SLOBE VASIĆA Pevač se uključio u program uživo, a iza njega nešto neverovatno SVI GLEDALI U JEDAN DETALJ (VIDEO)

Stars -

Sloba Vasić je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji ispričao zašto se pokajao zbog operacije želuca i ugradnje balona.

Međutim, pažnju je izazvala i slika koja se nalazila na zidu iza popularnog pevača Slobe Vasića.

Sloba Vasić
foto: Kurir televizija

Naime, radi se o kopiji slike "Seoba Srba" čuvenog srpskog slikara Paje Jovanovića.

Podsetimo, Seoba Srba, ili Seoba Srba pod patriarhom Arsenijom III Crnojevićem, kako glasi pun naziv, je niz od četiri slične uljane slike srpskog realiste Paje Jovanovića koje prikazuju Srbe, predvođene patrijarhom srpskim Arsenijem III Crnojevićem, kako napuštaju Staru Srbiju tokom Velikih seoba Srba 1690—1691. godine.

Ova slika ima kultni status u Srbiji i kod Srba širom sveta. Ova slika prepuna je detalja, pre svega što je slikar Paja Jovanović bio slikar realizma.

Kurir.rs/ J.Ć.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:33

SLOBA VASIĆ O ULOZI TATE: Ćerka mi je promenila pogled na život! Progovorio i o finansijskoj krizi na estradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track