KAKAV HIT! Prodaje se POZIVNICA sa svadbe Bogdane i Veljka Ražnatovića na internetu, a CENA će vas IZNENADITI! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

OVOME SE NIKO NIJE NADAO

KAKAV HIT! Prodaje se POZIVNICA sa svadbe Bogdane i Veljka Ražnatovića na internetu, a CENA će vas IZNENADITI! (FOTO)

Stars -

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić venčali su se 2019. godine u Hramu Svetog Save, a ovaj svečani događaj prenosili su svi mediji. Sada se zanimljiva stvar pojavila na jednom sajtu.

Pune tri godine priča se među poznatima da je ova svadba bila jedna od najboljih proslava i žurki na kojima su bili, a sada se dogodilo nešto što je sve šokiralo.

Anastasija Ražnatović, salon, otvaranje, Bogdana Ražnatović
foto: Ana Paunković

Naime, na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula je pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu. Prodavac je stavio cenu od 88 dinara.

svadba Veljka Ražnatovića, Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Nemanja Nikolić

- Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo “magično” drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem - piše u opisu fotografija.

Bogdana Ražnatović, Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/Limundo

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:37

Bogdana i Veljko Ražnatović zablistali na Tasinom rođendanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track