00:39

Saru Jo taksista izbacio iz auta

strašno

URLAO I VREĐAO SARU JO: Pevačica podelila snimak incidenta sa TAKSISTOM, a evo kako je nastao PROBLEM i šta se desilo! (VIDEO)

Stars -

Sara Jovanović, svima poznatija kao Sara Jo se oglasila se na Instagramu i podelila jedno veoma neprijatno iskustvo.

Naime, nju je taksista izbacio iz kola zbog njenog četvoronožnog prijatelja.

Ona je objasnila da je problem nastao zbog njenog psa koji je bio sa njom, iako je kako tvrdi, naglasila pri kontaktiranju taksi službe da sa sobom vodi psa.

Sara Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je poodelila na svom Instagramu snimak nemilog događaja. Kako je napisala, veoma ju je pogodio postupak taksiste kao i njegovo ponašanje i povišen ton.

- 'Gospodin' je hteo da nas izbaci iz vozila iako je naglašena vožnja sa psom. Uz to smo apsolutno bez razloga dobili gratis urlanje i vređanje jer... eto tako - napisala je Sara, objavila deo razgovora s takstistom i istakla da je snimak poslala dispečarima.

- Od prvog dana kada imam Noru naviknuta je na vožnju kolima i naučena je da bude mirna. Takođe, upoznata sam sa tim da ne voze svi taksisti životinje, pa uvek naglasim prvi zvanju. Ne želim da tagujem taksi službu u kojoj se desio ovaj incident jer se godinama vozimo i najčešće vožnju prihvate predivni vožači koji se iskreno obraduju svaki put kad vide Noru. Mali podsetnik da u ovakvim situacijama ostanete pribrani i ne spuštate se na nivo druge strane - završila je pevačica.

Sara Jovanović
foto: Printscreen/YT

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Soraja dobila na poklon dzip od 360.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track