OTVORIO SE! Cobi kupio stan od 200.000 u Beogradu na vodi, Reper ima novu gajbu de luks
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

IMA SE MOŽE SE

OTVORIO SE! Cobi kupio stan od 200.000 u Beogradu na vodi, Reper ima novu gajbu de luks

Stars -

Slobodan Veljković Cobi kupio je stan u Beogradu na vodi. Kako Kurir saznaje, reper je za nekretninu u popularnom luksuznom naselju iskeširao oko 200.000 evra. Zgrada se nalazi prekoputa takozvanih bliznakinja, a muzičar uveliko uživa u novom domu.

Cobi
foto: Dragana Udovičić

Prema rečima našeg izvora, on je nekretninu opremio prema poslednjoj modi, a nameštaj nije želeo da uvozi iz inostranstva, nego ga je kupio u Srbiji. Nakon skandala kada je urinirao s Darkom Lazićem na ciriškom aerodromu, muzičar je rešio da se povuče iz javnosti, a u međuvremenu je sebi obezbedio nov krov nad glavom.

Cobi, Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Premijera

- Često ga viđamo. Mir, fin i povučen dečko. Tako bar deluje. Ova zgrada je završena pre nekoliko meseci. Jednom sam ga video kako stoji s nekom ženom ispred zgrade dok je čekala taksi vozilo. Sasvim normalan je komšija. Ne znam na kom je spratu, ali ga srećem. Rekli su mi da je i on kupio nekretninu u našoj zgradi. Znate, ima nekoliko pevača koji ovde iznajmljuju stanove, a hvale se da su ih pazarili. Ljudi se služe svim i svačim - priča naš izvor.

Slobodan Veljković Cobi, Belgrade Music week
foto: Damir Dervišagić

Inače, Veljković u javnosti ne želi da govori o svom privatnom životu, isključivo s medijima razgovara o muzici i projektima koje radi za estradu. Važi za idola omladine, obožavaju ga zbog stila i načina života koji vodi. Sada je komšija Viki Miljković, Đaniju, Žiki Šarenici, Aleksandri Mladenović i ostalim estradnjacima koji su sebi obezbedili stanove u ovom naselju.

Lj. S.

Bonus video:

01:30:47

SCENIRANJE 17.07.2022. IVAN GAVRILOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track