HRVATICE SE POSVAĐALE ZBOG ARKANOVOG BOGATSTVA I PIŠEKOVE: Javno se izvređale, a sad je usledila KULMINACIJA sukoba! EKSPLODIRAĆE
Foto: Printscreen, Shutterstock, Damir Dervišagić

rat se nastavlja

HRVATICE SE POSVAĐALE ZBOG ARKANOVOG BOGATSTVA I PIŠEKOVE: Javno se izvređale, a sad je usledila KULMINACIJA sukoba! EKSPLODIRAĆE

Stars -

Nedavno su se dve Hrvatice javno posvađale zbog Nikoline Pišek, a u svađi su čak spomenule i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Sada se blogerka Borna Kotromanić (52) osvrnula na tu svađu s voditeljkom i pevačicom Vlatkom Pokos (50). Čak je bivša supruga Luke Rajića zapretila tužbom Vlatki.

Kaže da se još nisu pomirile.

- A ne, ne. Ko je to? - rekla je Borna u razgovoru za InMagazin.

- Bilo je baš burno. Valjda je preko leta nedostajalo drugih događanja pa sam ja to malo, ne nužno planirano, ali malo sam uzburkala javnost. Po meni, stavili smo neke stvari na svoje mjesto. Mislim da se nakon toga nije imalo šta reći - dodala je.

Podsetimo, njihova svađa je započela kad je Borna napisala da 'novac od trgovine Arkanovim plenom nikad nikome nije doneo sreću, pa nije mogao ni Nikolini'. Vlatka ju je potom brzo osudila. Borna se potom prisetila kako je jednom prilikom Vlatka kritikovala i pevačicu Lepu Brenu (61) rekavši joj da je 'seljanka'.

Borna se s kritikama naučila nositi na svoj način.

- Od mojih samih početaka, prvih istupa u javnosti 2015. godine da su ljudi puno toga dozvoljavali i da su meni kroz to sve to skupa jačali i insprisali, i rekla bih da se nakon sedam godina ja u Hrvatskoj na javnoj sceni jako dobro osjećam - zaključila je Borna.

Borna Kotromanić
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track