SAMO ŠTO SE PORODILA, NAPRAVILA HAOS U STANU! Marija Mikić otkrila šta joj se desilo: Da mi je neko pričao...
Foto: Printscreen/Instagram

PODELILA SA SVIMA

SAMO ŠTO SE PORODILA, NAPRAVILA HAOS U STANU! Marija Mikić otkrila šta joj se desilo: Da mi je neko pričao...

Stars -

Pevačica Marija Mikić uživa u ulozi majke. Nedavno je na svet donela devojčicu Đurđu, a sa pratiocima je podelila kako se zabavlja u četiri zida kod kuće, ali i kakve su je sve neplanirane situacije sačekale.

Dok naslednica spava, ona radi na sređivanju kuće, a usred svega toga, pregorela joj je pegla.

Marija Mikić, Jovan Pantić
foto: Nenad Kostić

- Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno je eksplodirala, pa sada moram da kupim novu - požalila se Marija pratiocima na Instagramu.

Iako joj je suprug ogromna podrška u odgajanju male Đurđe, zbog poslovnih obaveza je često odsutan te Mikićevoj fali malo priče zbog čega je još aktivnija na društvenim mrežama.

- Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa (smeh), tako da počinjem sa zdravom ishranom - kaže ona i dodaje:

- Drugo, za nastupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizer, pa ću morati sama da se sređujem. Što bi se reklo, sve je to šoubiznis - kazala je Mikićeva.

Marija Mikić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track