ANA SPASOJEVIĆ U ZAGRLJAJU NOVOG DEČKA! Kurir paparaco uslikao bivšu zadrugarku pored ZGODNOG mladića!
Foto: Kurir/Ana Denda

nova ljubav

ANA SPASOJEVIĆ U ZAGRLJAJU NOVOG DEČKA! Kurir paparaco uslikao bivšu zadrugarku pored ZGODNOG mladića!

Stars -

Ana Spasojević nalazi se na odmoru u Crnoj Gori, gde ju je Kurir paparaco uslikao na jednom bazenu u društvu novog dečka.

Ana Spasojević
foto: Kurir/Ana Denda

Bivša zadrugarka objavila je na svom Instagram profilu da je otišla na letovanje sa drugaricom Minom Vrbaški, ali ih naša ekipa nije videla zajedno, već je Spasojevićki društvo pravio zgodni muškarac, čiji identitet javnosti nije poznat.

Ana Spasojević
foto: Printscreen/Instagram

U blizini Budve organizovana je žurka na bazenima, za taj dan najavljen je i pena parti, a Ana je već u ranim jutarnjim časovima stigla na tu plažu kako bi zauzela dobro mesto. Naša ekipa uslikala ju je dok je đuskala za svojim stolom. Ona je na sebi imala crveni bikini, koji je istakao njeno bujno poprsje. Spasojevićka je konstantno u rukama držala telefon, na stolu ispred nje nalazio se koktel, a velikim sunčanim naočarama pokušala je da sakrije lice kako bi bila što neupadljivija.

1 / 7 Foto: Kurir/Ana Denda

Ani je društvo pravio crni dečko, za koga se pretpostavlja da joj je i novi emotivni partner. On je na glavi nosio crne sunčane naočare i kupaći kostim iste boje.

Zadruga 5, Ana Spasojević
foto: Printscreen/Pink TV

Našem paparacu je za oko zapala velika tetovaža koja se nalazi na levoj strani njegovih grudi. Ana i on su bili veoma prisni, dugo su razgovarali i smeškali se, a mladić nije propuštao priliku da zagrli bivšu rijaliti učesnicu.

Ana Spasojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:32

Marko Osmakčić se obratio Viki Mitrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track