ŽENA IGORA LAZIĆA NIGORA 15 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA: Sad joj čestitao godišnjicu, a svi pišu da je prava LEPOTICA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVAJU U LJUBAVI

ŽENA IGORA LAZIĆA NIGORA 15 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA: Sad joj čestitao godišnjicu, a svi pišu da je prava LEPOTICA (FOTO)

Stars -

Igor Lazić Nigor svoj privatan život oduvek je držao daleko od očiju javnosti, a poznato je da je već punih sedam godina u skladnom braku sa Suzanom koja mu je i najveća podrška u životu.

Suzana je od pevača mlađa 15 godina, a par je nakon šest godina zabavljanja 2015. godine odlučio da stane i na "ludi kamen".

Igor Lazić, igor Lazić Nigor, Nigor
foto: Dragan Kadić

Iako se retko zajedno pojavljuju u javnosti, Nigor svojoj supruzi neretko na svom Instagramu posveti nekoliko emotivnih rečenica, što je uradio i sada povodom godišnjice braka.

On je na instagramu supruzi uputio čestitku neobičnom izjavom ljubavi i porukom:

- Srećan ti rođendan i godišnjica braka ljubavi moja, da si mi živa, zdrava i vesela i nikada mi ne presela" - duhovito je napisao Nigor uz ovu zajedničku fotografiju sa Suzanom, a mnogi su se složili da je Suzana prava dama.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:23

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track