JOVANA JEREMIĆ PRIZNALA DA IMA DEČKA: Nasmejala sve u studiju izjavom, pa pomenula BIVŠEG MUŽA!
Foto: Printscreen/Pink

ISPUNJENA

JOVANA JEREMIĆ PRIZNALA DA IMA DEČKA: Nasmejala sve u studiju izjavom, pa pomenula BIVŠEG MUŽA!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić osvrnula se na svoj privatan život, te istakla da je emotivno ispunjena.

- Jesam ispunjena na emotivnom planu, ja sam uvela taj termin "friends with benefits" (eng. prijatelji sa povlasticama) - smeje se Jovana, pa nastavlja:

Jovana Jeremić
foto: Premijera

- Šalu na stranu, potrebno je malo ljudima da se naviknu, da ne bude neki bum i tako dalje, ali mislim da svaka žena mora da ima partnera pored sebe i da ne bi trebalo da bude sama, iako ima dete. Znate kako kažu, ako imate dete, ne smete da imate nekog - ne! Da biste bili dobra majka, vi prvo morate da budete srećna žena. Znači, žena mora da bude ispunjena i da bude sa partnerom koji je poštuje. Ja da nisam pronašla nekog za koga smatram da je vredan, sigurno bih bila sama, posvetila bih se svojoj karijeri, detetu, svojim prijateljima, čitala bih i pisala knjige... Kad sam se razvela, donela sam odluku da ću biti sama dokle god ne pronađem nekog ko je kvalitetan, uopšte nisam jurila - priča voditeljka.

- Svog bivšeg supruga eskremno poštujem i uvek ću biti prijatelj, do kraja života, moći će da računa na mene kao na svoju rođenu sestru! Možemo da se šalimo, ali ja sam takav čovek, uvek ću za njega biti tu - zaključuje Jovana Jeremić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track