MILJANA JE BILA VEZANA, ČUPALA JE KABLOVE, ZVALI SU I PSIHIJATRA?! Isplivali šok detalji, evo šta se dešavalo u Urgentnom centru!
Foto: Printscreen/Pink

NEVEROVATNO

MILJANA JE BILA VEZANA, ČUPALA JE KABLOVE, ZVALI SU I PSIHIJATRA?! Isplivali šok detalji, evo šta se dešavalo u Urgentnom centru!

Stars -

Rijaliti zvezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Sada su se u medijima pojavile informacije da je Miljana navodno divljala, čupala kablove i da su lekari navodno morali da pozovu psihijatra, saznaje Espreso.

Miljana Kulić
foto: ATA images, Beta/Saša Đorđević

"Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare", potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

"Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu", priča on i dodaje da je Miljana navodno čupala kablove i bili su prinuđeni da pozovu psihijatra:

"Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete" - tvrdi izvor pa šokira:

"Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative." - zaključuje izvor.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Beta/Saša Đorđević

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

01:07

OVO JE KARDINALNA GREŠKA MILJANE KULIĆ! Hirurg za Kurir TV: Evo zašto nije trebala da putuje za Srbiju POSLE OPERACIJE ŽELUCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track