TRAVELLAND-OVA NEDELJA GRČKE: Specijalne cene luksuznih hotela sa 5*
Foto: Promo

TRAVELLAND-OVA NEDELJA GRČKE: Specijalne cene luksuznih hotela sa 5*

Stars -

Pred nama su tropski letnji dani. Odavno je vreme je za more i plažu. O kvalitetnom hotelskom smeštaju brine se “Travelland”, zato evo najboljih predloga.

Na odmor već od 8. avgusta!

Ukoliko se još niste odlučili kuda na odmor, evo prilike da odluku donesete što pre. Možda to bude već danas! Sezona je u svom punom jeku i treba otići negde na more.

Grčka je uvek destinacija za preporuku, pa je tako i ovog leta. Iz široke ponude turističke agencije “Travelland”, izdvajamo par zaista dobrih grčkih hotela:

Na zlatnoj obali Egejskog mora u živopisnoj oblasti Platamonas (region Pieria) lociran je Cronwell Platamon Resort 5*. Hotelski kompleks se prostire na skoro 60.000m2 mediteranskih vrtova. Ovo mesto je jedinstveno: skladna kombinacija planinskog područja i magične obale pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u istorijski centar! Slobodnih mesta ima od 10.8. a najniža cena do kraja sezone je 745 evra za boravak na 7 noći, uz uslugu Ultra All inclusive. Cena je izražena po sobi, ne po osobi.

Travelland
foto: Promo

Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* nalazi se na samoj peščanoj plaži na Sitoniji u velikom hotelskom kompleksu uz more koji ima sopstvenu marinu, teren za golf, jezero, heliodrom, najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, a la cart restorane, kafiće, poslastičarnice, tržni centar, diskoteke i barove, dečija igrališta …

HIT PONUDA!

U ovom hotelu drugo dete do 5, 99 godina ima GRATIS smeštaj u standardnoj sobi sa pogledom na more ili marinu. Usluga je polupansionska, a slobodna mesta na 7 i 10 noćenja možete pronaći već od 08.08.

Još jedan dragulj poluostrva Halkidiki i to u Sani oblasti (12 km od mesta Nea Fokea) je Simantro Beach Hotel 5*. Okružen je prelepim raznobojnim vrtovima i borovom šumom. Hotel je deo lanca G-hotela. Raspolaže sa 346 soba u nekoliko hotelskih zgrada raspoređenih po kompleksu. Već od 12.08. možete biti na svom odmoru u ovo hotelu – najniža cena za 7 noćenja do kraja sezone je 659 evra po sobi.

Travelland
foto: Promo

Popust do 45% na cene obezbedio je hotel Alexandros Palace 5*, smešten na 5 km od Uranupolisa (oblast Tripiti). Ovaj hotel nudi raznovrstan sadržaj za decu i odrasle. Uz uslugu polupansiona najniža cena za boravak na 7 noćenja je 599 evra po sobi, tj. 855 evra na 10 noćenja.

O svm hotelima u Grčkoj se možete detaljno raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Prmo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track