KURIR SAZNAJE! ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU KOJI JE PRETIO JOVANI JEREMIĆ: Negirao krivicu, a evo zašto ostaje iza REŠETAKA!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nastavak slučaja

KURIR SAZNAJE! ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU KOJI JE PRETIO JOVANI JEREMIĆ: Negirao krivicu, a evo zašto ostaje iza REŠETAKA!

Stars -

Danas je pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu osumnjičeni S. M. iz Apatina zbog sumje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, odnosno da je slao preteće poruke novinarki Pinka Jovani Jeremić

U svojoj odbrani u prisustvu izabranog branioca negirao je izvršenje krivičnog dela. Tužilastvo je sudu stavilo predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva i zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani u predmetnom postupku.

Sud je opruženom S.M. odredio pritvor.

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track