OSVETA BIVŠEG JE NAJGORA! Dejan iz INATA uzeo Dalili kola, evo šta planira sa NJIMA, a svi u Šepku bruje o ovom detalju!
Foto: screenshot Pink tv

i dalje nešto oseća

OSVETA BIVŠEG JE NAJGORA! Dejan iz INATA uzeo Dalili kola, evo šta planira sa NJIMA, a svi u Šepku bruje o ovom detalju!

Stars -

Tihi rat između Dejana i Dalile Dragojević ne prestaje. Pošto je preuzeo automobil od Huse Mujića, oca bivše supruge, Dejan Dragojević je otišao za Šepak, a onda shvatio da želi da ga proda i doda novac za noviji model.

- Kada je došao, jedan komšija mu je rekao: "Zar ti pobednik rijalitija, da voziš tako slab auto. Prodaj ga meni". Dejan se prvo nasmejao, a onda dobro razmislio i sada želi to da uradi. Sada gleda preko oglasa automobile, pa kada mu se svidi neki dobar model, prodaće ovaj i kupiće bolji. Želi da mu Dalila zavidi. Jer ako Dalila može da vozi luksuzni auto, može i on - kaže dobro obavešten izvor.

Huso Mujić
foto: Instagram

Prema rečima našeg izvora, Dejan je sve vreme vraćajući se iz Šepka prisećao momenata koje je proveo sa Dalilom.

Baš ga je potresao odlazak u Šepak. Kada se približio kući, setio se svih trenutaka provedenih sa Dalilom. Čak su mu se u jednom trenutku zasuzile oči kada je video praznu napuštenu kuću koju je gradio sa njom. Baš ga je to uzbudilo. Nije mogao da sakrije emocije. Čak je i u kolima pustio neke pesme koje su voleli Dalila i on da slušaju. Teško mu je zbog tog vremena ali shvata da se ona promenila - kaže izvor.

Dejan uveliko razmišlja o pokretanju biznisa, ali realizaciju je ostavio za jesen. Sada želi da provede što više vremena sa Aleksandrom i sa porodicom. Od kada je uspostavio dobar odnos sa Biljanom i Goranom, ne odvaja se od njih. Stalno su zajedno. Baš su srećni. Odavno se nije smeh čuo kod Dragojevića kao sada - dodao je izvor.

HUSO PLAKAO

Tokom preuzimanja auta, Huso je pričao sa Goranom i bilo mu je žao što Dejan nije želeo da popiju kafu, ali je prihvatio to. Doista sa suzama u očima.

- Husu su oči bile pune suza i govorio da mu je žao što ga je Dalila prevarila Dejana. Govorio je da je Dejan momak za poželeti i da je njegovoj ćerki bilo s njim mled i mleko. Rekao je da se nada da će se nekada pomiriti i da mu je to poslednja želja - otkrio je izvor.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Ovako se Dejan Dragojević spremao za put u Gornji Šepak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track