02:19

Nadica Adamov do skoro pevala na svadbama, a sada puni klubove

napredak

DOSKORO JE BILA ZVEZDA NA SVADBAMA, A SAD PUNI KLUBOVE U BEOGRADU Nadica promenila repertoar, a publika je OVAKO iznenadila

Stars -

Nadica Ademov, otkako je postala poznata kroz takmičenje "Zvezde Granda", postala je jedna od najangažovanijih pevačica na privatnim veseljima, uglavnom u dijaspori. Zato je dobila titulu "kraljice romskih svadbi", čime se ponosila. Punih deset godina radila je tako, sve do nedavno kad je objavila prvi album.

S novim pesmama otvorila su joj se vrata prestoničkih klubova, gde se izvodi drugačiji repertoar, a Nadica se i u tome dobro snašla, ako je suditi po reakciji publike jednom lokalu u Beogradu gde je pevala za vikend. Publika je Ademovoj priredila i iznenađenje na početku drugog dela nastupa pa je klub bio obasjan pirotehnikom dok je izvodila pesmu "Ceh od bola".

1 / 5 Foto: Kurir televizija
Nadica Ademov
foto: Miomir Milić

To me obavezuje da i na jesen nastavim istim tempom, ali i da razmišljam o sledećim projektima kojima bih ih obradovala - rekla je Nadica koja je više od dva i po sata pevala publici i obećala im i novo druženje u prestonici.

Kurir.rs/ A. D.

Bonus video:

02:55

CECA MI JE IDOL! Nadica Ademov za Kurir TV o Ražnatovićevoj: Kao mala sam je gledala na TV-u i pokušavala da IGRAM I PEVAM KAO ONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track