PECA SE USELIO SA MAJOM U BLIZINI BIVŠE I DECE?! Raspopović zamenio Takija, sve joj čini, kupaju se u PARAMA i ne plaše Subotićke
Foto: Printscreen/Instagram

BAŠ IH BRIGA

PECA SE USELIO SA MAJOM U BLIZINI BIVŠE I DECE?! Raspopović zamenio Takija, sve joj čini, kupaju se u PARAMA i ne plaše Subotićke

Stars -

Starleta Maja Marinković, dan nakon što je došla iz Crne Gore, uputila se ka Novom Sadu i otpočela zajednički život s nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, biznismenom Petrom Pecom Raspopovićem.

Navodno se Maja preselila samo kilometar dalje od prevarene i ostavljene suparnice Aleksandre.

Kako izvor za Alo otkriva, Maja i Peca navodno su iznajmili stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u tom gradu ne mareći za to što Aleksandra s decom živi u blizini.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

- Peca je Maji predložio zajednički život još tokom letovanja u Crnoj Gori, pa je bilo pitanje dana kada će se to desiti. Iako je prvobitna ideja bila da žive u Beogradu, složili su se da je u narednom periodu znatno lakše da budu u Novom Sadu za koji ga vezuju poslovi. Pošto je Peca ostavio svoj stan Aleksandri i zajedničkom sinu, iznajmio je drugi za Maju i sebe, a što je posebno neverovatno, u istom naselju u kom živi njegova bivša s decom. Ne samo da ljubavnicu i prevarenu ženu deli manje od kilometar, nego je pitanje trenutka kada će se sresti i napraviti haos jedna drugoj - navodi izvor, i otkriva da je glavni razlog takvog postupka upravo luksuz koji je želeo da priušti novoj devojci.

Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Peca Raspopović
foto: Printscreen/Instagram

- Naselje u kom živi ova paklena trojka zaista je najprestižnije u Novom Sadu i obiluje najluksuznijim stanovima. Budući da Peca radi sve da udovolji Maji, nije preterano razmišljao o Aleksandri i mogućnosti da se sretnu. U glavi mu je bilo samo da stan u kom će živeti s novom devojkom bude najprestižniji i nije žalio pare da to i obezbedi kako bi joj udovoljio. Kako ni Maji nije smetala ideja da živi pored suparnice, brzo su se dogovorili o zajedničkom životu u kom uživaju - priča izvor, i otkriva da se Marinkovićeva baškari u stanu koji sadrži dva kupatila, džakuzi i privatnu teretanu.

Peca Raspopović, Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

- Maja je devojka koju je otac razmazio i navikao na luksuz, pa ne čudi što ne želi da pristane na manje. Ne samo da sada živi u stanu koji ima više od 100 kvadrata nego ima zasebno kupatilo, džakuzi, ogromnu terasu i privatnu teretanu. Mesečno iznajmljivanje tog stana je 2.500 evra, a to je zaista jaka cena kada se uzme u obzir da se radi o manjem gradu, a ne o prestonici. Koliko uživa u svim blagodetima veze s bogatim dečkom, stvarno bi bila šteta da joj baškarenje i sreću prekine susret sa suparnicom - zaključuje izvor.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja