NEDA UKRADEN NAPUNILA 72! Pevačica je sa njima proslavila rođendan, izabrala TOP kombinaciju i naglasila dekolte! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

SREĆNA

NEDA UKRADEN NAPUNILA 72! Pevačica je sa njima proslavila rođendan, izabrala TOP kombinaciju i naglasila dekolte! (FOTO)

Stars -

Pevačica Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan u krugu porodice i podelila fotografije sa slavlja sa pratiocima na Instagramu.

Neda je bila okružena unučićima, a u rukama drži svoju čokoladnu rođendansku tortu. Na drugoj fotografiji u veseloj atmosferi svi zajedno duvaju svećice s torte.

- Moja mera sreće. Živeli! - napisala je Neda uz objavu, a za proslavu rođendan odabrala je šarenu haljinu. U komentarima su joj mnogi obožavatelj poželeli sve najbolje.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Instagram

Uprkos svojim godinama, Neda i dalje održava dobru liniju. Tako je nedavno oduševila svoje obožavatelje kada je objavila fotografije s mora u kupaćem kostimu.

Pevačica je nedavno otkrila kakvog muškarca traži.

Neda Ukraden
foto: Privatna Arhiva

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lep cvet, i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pevačica.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track