ADAM ADAKTAR POSEDUJE VOZNI PARK OD POLA MILIONA €! Isplivala tajna njegovog plavog MASERATIJA, evo zbog čega ga je OFARBAO
Foto: Printscreen/Instagram

NOVI DETALJI

ADAM ADAKTAR POSEDUJE VOZNI PARK OD POLA MILIONA €! Isplivala tajna njegovog plavog MASERATIJA, evo zbog čega ga je OFARBAO

Stars -

Adam Adaktar, "Bog obrva", pored toga što ima svoj salon, često putuje, kupuje skupocene automobile i odeću i hvali se svojim raskalašnim životom, što se može videti i na njegovim društvenim mrežama.

Adaktar poseduje vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra. On se svojevremeno pohvalio kada je kupio novi džip marke "mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra. Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa "maserati levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke BMW 520, koji košta 52.000 evra, sportskim kolima "porše bokster", koja su vredna 78.000 evra, i džipom "rendžer rover - land rover sport", čija je cena 74.000 evra.

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Inače, pre par godina podigla se bura na društvenim mrežama kada je svoj Maserati ofarbao u plavu boju, jer je njegova supruga i on trebalo da dobiju dečaka.

Tada se fotografija njihove mašine delila na društvenim mrežama, a dok je nekima bio simpatičan ovaj njegov potez, drugi su ga ismejavali.

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Ova tradicija, ponovila se i kasnije, kada je auto ofarbao u roze boju zbog dolaska ćerke na svet.

- Ispričaću vam jednu priču koja se nedavno dogodila… Bili smo na nekom ručku i moja draga majka me poziva da siđem do garaže, onako radosno mi prezentuje poklon, da je zbog dolaska moje ćerke samoinicijativno odlučila da moj sopstveni auto (moje privatno vlasništvo) ofarba u ROZE, pod parolom "baš je slatko, napokon dolazi devojčica”. Sećate se onda kada smo ofarbali auto za Aziu i tad sam bio na iglama ali dobro je, na kraju je bio plav! U mojoj glavi farbanje kola se tada završilo! Kada sam video da je roze, doživeo sam 3 nervna sloma za dan! Sad sam se već nekako navikao, možda zato sto sam kupio nov auto i ovaj više ne vozim. Ali što se simbolike tiče, bas je preslatko - napisao je Adaktar u opisu porodične fotografije svojevremeno.

Adam Adaktar
foto: Twiter

Da podsetimo, Adam Adaktar, poreklom iz Čačka, oženjen je Anđelom, koja je inače poreklom Ruskinja, a njih dvoje vezu su započeli još na studijama. U braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku.

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Mia Borisavljević pokazala kako izgleda bez fotošopa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track