MIKI ĐURIČIĆ SA PORODICOM SE SELI U INĐIJU, OTKRIVA RAZLOG: Evo šta je bivšem pčelaru bila prva opcija, pa žena Angelina PRESEKLA
Foto: Damir Dervišagić

JOŠ KRATKO JE U KUPINOVU

MIKI ĐURIČIĆ SA PORODICOM SE SELI U INĐIJU, OTKRIVA RAZLOG: Evo šta je bivšem pčelaru bila prva opcija, pa žena Angelina PRESEKLA

Stars -

Učesnik rijalitija Miki Đuričić iz porodičnog doma u Kupinovu sa suprugom Angelinom i ćerkicom Dunjom seli se u kuću u Inđiji u koju je investirao novac zarađen u rijalitiju.

Miki je otkrio da je u Kupinovu još nekoliko dana, pa se seli sa porodicom.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Miki Đuričić
foto: Kurir/Ana Denda

- U Kupinovu sam još neki dan, žena i ja se selimo u Inđiju. Ona tamo radi kao profesor u dve škole, dete ide u vrtić, prijatelji su mi tamo, tako da smo se lako odlučili da u Inđiji nastavimo život. Pre nego što sam postao poznat, išao sam u Inđiju, poznajem grad dobro, ali se selimo prvenstveno zbog deteta - kaže Miki za "Svet" i dodaje:

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Miki Đuričić
foto: Nenad Kostić

- Bitno nam je da ona sutra ima bolje mogućnosti za odrastanje, da ima više sadržaja i sportskih i kulturnih. Ženi je škola blizu, a i Kupinovo nije daleko, svakog vikenda ćemo ići tamo. Krčedin, odakle su ženini je na 10 minuta, sve nam je blizu. Prvo smo mislili da se selimo u Rumu, ali što bismo išli tamo, kad smo dobili bolju opciju u Inđiji. Zajedničkim snagama smo to uradili, doduše više je ona potegla nego ja. Ovo je prvi put da sam na neki pravi način iskoristio svoje učešće u rijalitiju. Nemam ja više kredita za zezanje i da pravim budalaštine. Bilo bi preterano - zaključio je Miki Đuričić.

Kurir.rs/K.Đ/Svet

Bonus video:

01:27

Miki Đuričić za Kurir: Ovo mi je najteži rijaliti jer sam bio razdvojen od porodice, bez obzira što nisam napravio ni jedan incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track