00:50

BRAVO, IVANA! Poznata pevačica održala lekciju o ponašanju u programu uživo, pa ispričala DETALJE IZ SVOG DETINJSTVA

lepo je sve rekla

BRAVO, IVANA! Poznata pevačica održala lekciju o ponašanju u programu uživo, pa ispričala DETALJE IZ SVOG DETINJSTVA (VIDEO)

Stars -

Gošća Pulsa Srbije u trećem satu kod autora i voditelja Ivana Gajića bila je poznata pevačica Ivana Krunić, koja je obrazložila neke svoje stavove i oduševila mnoge.

- Jednog dana kad budem roditelj, ako Bog da, imam samo jedne učitelje za to - a to su moji roditelji. Odrasla sam i vaspitavana u neko iole još normalno vreme - rekla je Ivana Krunić i dodala:

Ivana Krunić
foto: Kurir Televizija

- Kad kažem normalno za mene je to normalno bilo. Ja dsam rođena 1990. godine i doživela sam mnogo toga što današnja deca danas ne doživljavaju ili nemaju, zbog svih ovih trendova. Ja ću da pokušam kao moji roditelji, pa ćemo videti. Potrudiću se da svoju decu zaštitim od tih nekih glupavih trendova. Ne znam samo u koju školu da ih pošaklje - rekla je Ivana.

Više pogledajte u VIDEU ISPOD:

00:50

BRAVO, IVANA! Poznata pevačica održala lekciju o ponašanju u programu uživo, pa ispričala DETALJE IZ SVOG DETINJSTVA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

JEZIVO! POZNATI PEVAČ OD DR GAČEVIĆA TRAŽIO BIZARNU STVAR: Kad je plastični hirurg čuo šta hoće hteo da ga pošalje kod psihijatra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track