NAKON RASKIDA SA MISICOM NAPUŠTA SRBIJU: Karić doneo ŠOK odluku, pokreće OZBILJAN biznis, a evo šta je rekao o Marijani!
Foto: Nenad Kostić, Profimedia

SADA JE SVE JASNO

NAKON RASKIDA SA MISICOM NAPUŠTA SRBIJU: Karić doneo ŠOK odluku, pokreće OZBILJAN biznis, a evo šta je rekao o Marijani!

Stars -

Stefan Karić nakon raskida sa misicom Jovanom Ljubisavljević otkrio je da planira da otputuje u Tursku, ali i da pokreće privatan biznis.

Bivši zadrugar je prokomentarisao krah veze sa misicom, ali i priznao da li je njegova navodna afera sa Marijanom Zonjić uticala na njihovu odluku da se rastanu.

- Ne bih imao šta puno tu da kažem, rastali smo u tako reći, okej odnosima. Oporavljam se, ako se može tako reći, prosto potrebno mi je vreme i želim da se sredim i nastavim dalje svoje planove - rekao je Karić i prokomentariso da li je treća osoba bila umešana u njihov odnos:

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

- Ne, ne postoji treća osoba, samo je došao kraj. Ja ne mogu da budem sa nekim na silu - kazao je Stefan i osvrnuo se na priču sa Marijanom:

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić, Marijana Zonjić
foto: ATA images, Printscreen

- Marijana Zonjić nema veze, niti je razlog našeg raskida. Ona i ja smo u korektnim odnosima, i tako će i ostati - rekao je Karić i otkrio svoje planove:

- Sutra putujem za Tursku, u pitanju je poslovni put, a nakon toga planiram da se posvetim drugim poslovnim idejama i planovima, kao što su izgradnja nekretnina na Zlatiboru, tačnije vikend naselje. To mi je plan i idem ka tome da ga polako ostvarujem - rekao je Stefan.

Ovih dana u medijima kruže naslovi kako je Jovana Ljubisavljević bila sa njim zbog novca, Stefan je takođe prokomentarisao to:

- To nije tačno, to je sve što imam da kažem na tu temu - bio je kratak i jasan Karić.

Za sam kraj Stefan je rekao da su njegovi planovi sada usmereni samo ka ispunjenju poslovnih ciljeva i ideja, a na pitanje kada će se skrasiti s obzirom da je sada jedan od najpoželjnijih neženja Karić je odgovorio kroz smeh:

- Na emotivnom planu ću se skrasiti kada budem pronašao pravu osobu koja vredi, kada bude došlo vreme za to, desiće se - završio je Stefan svoje izlaganje.

Kurir/ Alo

Bonus video:

06:40

Stefan Karić: Plašio sam se da li će me Jovana čekati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja