EVO ŠTA RADI SEVERINA DOK SE IGOR KOJIĆ I MILAN POPOVIĆ PROVODE NA JAHTI! Pevačicini bivši se pomirili, a ona pokazala kako UŽIVA!
Foto: Printscreen

SVE JOJ JE POTAMAN

EVO ŠTA RADI SEVERINA DOK SE IGOR KOJIĆ I MILAN POPOVIĆ PROVODE NA JAHTI! Pevačicini bivši se pomirili, a ona pokazala kako UŽIVA!

Stars -

Kao bomba je u domaćim medijija odjeknula vest da su se pomirli Igor Kojić i Milan Popović, a onda je isplivala i njihova zajednička fotograija sa jahte.

Mnogi se pitaju da li Severina da reaguje na njihovo pomirenje, a dok se to ne desi, pevačica se sada oglasila iz Italije i pokazala kako uživa.

Ako je sudeći po njenim objavama koje deli na društvenim mrežama, reklo bi se da ne mari za ovaj ''pakt'' bivših partnera.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, iako su godinama bili u lošim odnosima, biznismen Milan Popović i Igor Kojić, bivše ljubavi pevačice Severine Vučković, rešili su da izglade odnose. Naime, Milan je pre nekoliko dana na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju na kojoj je znak sa natpisom "Popovići-Kojići", a od tada ne prestaje da se spekuliše o njihovom odnosu i pomirenju, a danas je Igor potvrdio glasine da su sklopili primirje i da su u sjajnim odnosima.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:28

Veselje na svadbi Baneta Trfiunovića, nastupala i Severina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja