ALIS PREVARILA STANODAVCA ZA 550.000 DINARA! Komšije Adaktarovih iz Čačka tvrde: Čovek je UMRO i nije dočekao pravdu!
Foto: Kurir, Instagram

odavde su potekli čačanski kardašijanovi

ALIS PREVARILA STANODAVCA ZA 550.000 DINARA! Komšije Adaktarovih iz Čačka tvrde: Čovek je UMRO i nije dočekao pravdu!

Stars -

Adam Adaktar, samoprozvani bog obrva o kojem bruji region zbog početka emitovanja rijalitija u njegovoj bogatoj porodici, nedavno je ispričao kako je magistralom došao iz Čačka u Beograd i da je njegov put do uspeha bio trnovit.

Međutim, on nije pričao o tome kako je izgledalo njegovo detinjstvo u rodnom gradu, pa je ekipa Kurira posetila Čačak kako bismo se raspitali o ovoj kontroverznoj porodici. Adam je živeo s majkom i sestrom dugo godina kao podstanar kod jednog čoveka, a u tom kraju grada pronašli smo njegovu nekadašnju komšinicu, koja nam je otkrila mnogo detalja o Adaktarovima.

Adam Adaktar
foto: Moshi Creative

Snašla se

- Bobana, koja je promenila ime i sad se zove Alis, kao samohrana majka je tražila studio za iznajmljivanje u Čačku u kom bi radila kako bi prehranila decu. Išla je na tužnu priču i moj pokojni komšija se sažalio na nju. Oni su živeli ovde gore u ovom stančiću. To je sve bilo u mnogo lošijem stanju nego danas. Gore je jedna garsonjera od oko 30 kvadrata, a dole je držala kafić i tatu studio, u kojem je radila - ispričala je prva komšinica Adaktarovih, koja nam je otkrila i da je Bobana zloupotrebila poverenje vlasnika stana i prevarila ga za čak 5.000 evra.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

- Ona je lepo radila, imala je mnogo posla. Konobarisala je u kafiću i tetovirala u studiju. Imala je posla, ali je sve pare trošila na raskalašan život. I to ću vam objasniti. Ona je stanodavcu redovno plaćala kiriju, a pošto je konstantno radila i nije pokazivala da ima finansijskih problema, nesrećni čovek nije ni pretpostavio da oni uopšte ne plaćaju struju. Ispostavilo se, tako se pričalo, da je bila bliska sa čovekom iz elektrodistribucije u Čačku i da joj skoro četiri godine nije stigao nijedan račun za struju. Kada je vlasnik kuće to shvatio, Bobana je tokom noći pokušala da napusti stan sa ukućanima i iznese sav nameštaj - objašnjava naša sagovornica.

Dobila na sudu

Kad u tome nije uspela, Alis je obećala stanodavcu da će izmiriti dug. - Obećala je da će platiti, govorila je da ne zna kako je do toga došlo i ostala je još neko vreme u toj kući. Ubrzo je vlasnik stana pokrenuo parnicu, a njima su isključili struju. Bobana je posle nekoliko meseci pokupila decu i iselila se. Našla je dobre advokate i jaku vezu, tako da je na kraju ona i dobila taj sudski spor i nikada nije vratila novac nesrećnom čoveku, koji je na kraju preminuo, a nije dočekao pravdu.

Alis Adaktar
foto: Printscreen

U kraju gde su živeli Adaktarovi sreli smo još nekoliko prolaznika i pitali ih da li poznaju porodicu o kojoj priča ceo region. Većina njih samo je odmahnula rukom, a dvojica muškaraca ponovili su priču o tome da imaju saznanja kako je Alis prevarila stanodavca, detaljno kao što je ispričala i naša sagovornica.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:34

POGLEDAJTE, DIJANA HRKALOVIĆ NA REMONTU Bivša sekretarka leži na stolu NAPUĆENIH USTA, Adam joj radi obrve i kucka joj srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track