URAĐENI ZUBI, MAČIJE OČI, FILERI... Adam i Andžela Adaktar izgledali drugačije pre nego što su postali slavni, isplivale ŠOK FOTKE
Foto: Printscreen Tiktok

hit

URAĐENI ZUBI, MAČIJE OČI, FILERI... Adam i Andžela Adaktar izgledali drugačije pre nego što su postali slavni, isplivale ŠOK FOTKE

Stars -

Bura oko Adama Adaktara, njegove porodice kao i njihovog rijaliti programa se ne stišava.

Čini se da javnost želi što pre da sazna sve što je moguće o ovoj neobičnoj porodici, a pogotovo o samoprozvanom "Bogu obrva".

U očima ljudi, Adam živi savršen život, a u prošlosti je on bio samo jedan običan dečak iz Čačka, koji se zvao Adam Marjanović. Doduše, i tada se ličnim stilom izdvajao iz mase.

Na mrežama su se u toku poslednjih dana pojavile fotografije koje otkrivaju kako je tada izgledao, ali nije jedini koji uživa u čarima estetske hirurgije.

I njegova nevenčana supruga Andžela, koja je poreklom Ruskinja, je izgledala nešto drugačije kada je bila mlađa. Na slikama iz prošlosti izgleda kao potpuno druga osoba.

Tako se pretpostavlja da su sem obrva, od procedura radili mačije oči, filere u usnama, venire ili krunice kada su u pitanju zubi, botoks...

Kada je reč o konkretno o Anđeli, iako se nemalo devojaka dive Anđelinom izgledu, i to posle tri trudnoće i porođaja, istina je da je ona brojne stvari na sebi korigovala.

Ono što je očigledno - prilično je uvećala usne i jagodice. Takođe, njen nos je pre skroz drugačije izgledao, a takođe je operisala i grudi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

POGLEDAJTE, DIJANA HRKALOVIĆ NA REMONTU Bivša sekretarka leži na stolu NAPUĆENIH USTA, Adam joj radi obrve i kucka joj srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track