NOLETOV BRAT I SAŠKA ZA SMEŠTAJ I KARTE ZA 80 ZVANICA PUKLI 150.000 €: Veselje će trajati 4 dana, ovo su svi detalji SVADBE GODINE
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

široko

NOLETOV BRAT I SAŠKA ZA SMEŠTAJ I KARTE ZA 80 ZVANICA PUKLI 150.000 €: Veselje će trajati 4 dana, ovo su svi detalji SVADBE GODINE

Stars -

Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčaće se u crkvi u Beogradu 12. septembra, nakon čega će sa zvanicama slavlje nastaviti u Crnoj Gori, u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom.

Saška Veselinov
foto: Instagram

Kako saznajemo, svadbenom veselju u Crnoj Gori prisustvovaće samo članovi njihovih porodica i najuži krug prijatelja.

- Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje venčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovde u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon venčanja u Beogradu, koje će se najverovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gde su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo "najverovatnije" kažem jer su neki sa mladine strane za to da se venčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo videti čija će biti poslednja (smeh). U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu - započinje naš izvor, a onda dodaje i same detalje veselja:

1 / 10 Foto: Printscreen/ TikTok

- Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu - završava naš izvor.

Inače, noćenje u hotelu u kojem su oni rezervisali smeštaj za svoje zvanice za dve osobe za četiri dana, koliko će ostati, košta 3.300 evra, dok je cena povratne avionske karte oko 200 evra. Prostom računicom, dolazi se do iznosa od čak 150.000 evra i to samo za smeštaj i prevoz gostiju. Nole i Jelena su se takođe venčali u Crnoj Gori, koju Đokovići posebno vole, samo što su oni odabrali Sveti Stefan.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, brat najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića nedavno se verio s trudnom Saškom. Izveo ju je u šetnju Kalemegdanom, a ona nije ni slutila kakvo joj je iznenađenje priredio. Đorđe je organizovao ljude da snimaju sam čin prosidbe. U jednom trenutku, Đoković je devojci prišao s leđa i zagrlio je. Kleknuo je pred nju i izvadio prsten, koji je navodno plaćen 10.000 evra, nakon čega je ona odgovorila potvrdno i bacila se Đorđu u zagrljaj.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:54

Đorđe Đoković intervju za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track