00:37

DANAS ZA VAS KUVA PORODICA MITIĆ: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova na Kurir televiziji

DANAS ZA VAS KUVA PORODICA MITIĆ: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova na Kurir televiziji

Stars -

Ljubitelji kuvanja i dobre zabave, spremite se za još jednu uzbudljivu epizodu nove sezone emisije "Majke i snajke" danas u 18 časova na Kurir televiziji! U današnjoj epizodi upoznaćemo porodicu Mitić. Igor i Dragana se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kulinarskim veštinama. Igorova majka Ljiljana je domaćica, porodična žena koja voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje punu pažnju.

1 / 4 Foto: Promo

Kuhinja za njih predstavlja pravo mesto za porodicu i očuvanje narodnih običaja, a za sebe često umeju da kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u domaćim specijalitetima. Veruju u svoje kulinarske sposobnosti u toj meri da planiraju da pokrenu i mali kulinarski biznis. Očekujte još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.
Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!
Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE
(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track