SUPRUGA TOME ZDRAVKOVIĆA O NJEGOVOJ LJUBAVI PREMA SILVANI ARMENULIĆ! Ni sebi nije priznao koliko je VOLI, a jedan detalj je ČUDAN
Foto: Sonja Spasić

otvorila dušu

SUPRUGA TOME ZDRAVKOVIĆA O NJEGOVOJ LJUBAVI PREMA SILVANI ARMENULIĆ! Ni sebi nije priznao koliko je VOLI, a jedan detalj je ČUDAN

Stars -

Gordana Zdravković, supruga pokojnog pjevača Tome Zdravkovića, progovorila je o njihovom braku i njegovoj ljubavi prema Silvani Armenulić za K1 i otkrila kakav je zapravo bio život s njim.

- Da je bilo lako - nije. Da je bilo teško - nije ni to. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena osoba, morala sam to prihvatiti. Nisam htela da ga menjam. Morala sam se uklopiti u njegov život - ispričala je Gordana, koja je s Tomom u braku provela 18 godina.

Gordana Zdravković
foto: Zorana Jevtić

U filmu "Toma", koji prati život pokojnog pevača, govori se i o ljubavnoj priči između Tome i Silvane Armenulić, jedne od najvećih zvezda onoga vremena koja je život izgubila sa samo 37 godina kada je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća je pogodila celu bivšu Jugoslaviju, a njena je smrt sve ove godine ostala pod velom misterije jer je navodno dva meseca pre smrti iskoristila koncert u Bugarskoj da podseti proročici Babi Vangi, piše Story.hr.

Silvana i Toma navodno su se upoznali tako što ga je, tada 19-godišnja pevačica, srela promrzlog na klupi u Leskovcu. On joj je priznao da voli da peva pa ga je ona odvela na svoj nastup. Iako je bila na početku karijere, pomogla je Tomi da se probije.

Upoznala ga je sa svim važnim ljudima, pronalazila mu poslove, a on je upravo njoj napisao pesmu "Šta će mi život bez tebe dragi’ koja je postala jedan od njezinih najvećih hitova.

Mnogi tvrde da Toma nikog nije voleo kao Silvanu, ona mu ljubav nije uzvratila kako je on hteo te ga je povredila kada ga je pozvala na svoje venčanje. Njihov je odnos komentirala je i Gordana, Tomina supruga, nakon što je pogledala spomenuti film.

Toma Zdravković, Silvana Armenulić
foto: Printscreen/Nekapesmakaže, Privatna Arhiva

- Znam da ju je jako volio, ali s obzirom na to da se moj suprug lako zaljubljivao, pretpostavljam da je bio zaljubljen i da je to ostala jedna njegova neostvarena ljubav koja je postala prijateljstvo. Ona je u to vreme za njega bila nedostižna, a pomogla mu je. Nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli. Kada je poginula, on je bio očajan. Ja se sećam kad sam toga dana došla kući, mislim da je Lepa Lukić javila… On je bio očajan. Nikada ga nisam videla takvog. Mislim da je to nešto što Toma nikada nije priznao nikome, nego samo sebi - zaključila je Gordana.

kurir.rs/Story.hr

Bonus video:

53:12

SCENIRANJE 03.10.2021. TOMA ZDRAVKOVIĆ 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track