PALA NA GINEKOLOŠKOM PREGLEDU: Nisu je pustili u Zadrugu zbog POLNE bolest! A evo koje sve ANALIZE su zadrugari morali da urade
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

stroga kontrola

PALA NA GINEKOLOŠKOM PREGLEDU: Nisu je pustili u Zadrugu zbog POLNE bolest! A evo koje sve ANALIZE su zadrugari morali da urade

Stars -

Svaki učesnik rijalitija Zadruge neposredno pred ulazak u imaginarijum prolazi strogu zdravstvenu proveru. Jedna učesnica koja je potpisala ugovor za ulazak u "Zadrugu 6” nije prošla na sistematskom pregledu, a razlog je, ni manje ni više, polna bolest koja se otkrila na ginekološkom pregledu, čime je izgubila pravo da postane ravnopravni takmičar.

Sistematski pregled zadrugara obavezan je za sve učesnike, a podrazumeva nekoliko provera.

- Svi zadrugari odlaze na pregled kod lekara opšte prakse, psihijatra, psihologa, vade krv, testiraju se na HIV, posećuju ginekologa i urologa – rekao je dobro obavešten izvor blizak produkciji.

Dugo najavljivana devojka (ime poznato redakciji), koja je prethodno bila učesnica jednog drugog rijalitija, išla je, kao i svi, na sistematski pregled, međutim, pokazalo se da neki parametri nisu u redu.

Ipak, čelnici produkcije nisu smatrali da je u pitanju ozbiljan problem, te su je pustili da uđe u karantin, smatrajući da će se stvar brzo rešiti.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Printscreen/Pink TV

- Vi vrlo dobro znate da svaki učesnik po ulasku u „Zadrugu” mora da bude zdrav, tako da su čelnici produkcije zahtevali da devojka uradi još jedan sistematski pregled na dan ulaska u rijaliti - priča izvor za Objektiv.

- Ništa nisu hteli da prepuste slučaju, te je ujutru u pratnji obezbeđenja otišla na pregled.

Izvor je ispriča šta se dogodilo kada je devojka uradila drugi pregled.

- Kada je došla na drugi pregled, svi testovi su bili u redu, osim jednog. Na ginekološkom pregledu se ispostavilo da devojka ima polnu bolest koju dugo nije lečila, a uzimajući u obzir u obzir tip bolesti, shvatili smo da problem ne može da se reši za nekoliko dana - priča izvor.

- Budući da je njeno stanje vrlo ozbiljno, produkcija je donela odluku da joj ne dozvoli ulazak u Belu kuću i da se ravnopravno takmiči sa ostalim učesnicima rijalitija. Zamislite da je ušla u rijaliti i ima intimne odnose s nekim. Ne samo da bi zarazila tog nekog nego bi napravila problem svim zaposlenim, a prvenstveno lekaru koji ju je pustio da sa zarazom uđe u rijaliti. Hvala bogu pa se izuzetno vode računa o zdravstvenom stanju svih učesnika.

Zadruga
foto: Printscreen

NEIZVESNOST

- Tačno je da je pitanju polna bolest zbog koje nismo smeli da je pustimo u rijaliti. Ona je malopre napustila Šimanovce i uputila se kući, gde će se pridržavati lekarskih uputa kako bi joj se stanje stabilizovalo - rekao je izvor blizak produkciji.

- Ukoliko se bude izlečila, naknadno će biti donesena odluka da li postoji mogućnost da se vrati u rijaliti. Pošto se radi o bolesti koja se leči duži vremenski period, ne mogu da kažem sa sigurnošću šta će se dešavati u njenom slučaju. Pokušali smo da saznamo o kojoj se konkretno bolesti radi, međutim, ostali smo uskraćeni za tu informaciju. Ali ukoliko se logički razmisli, može se zaključiti da je u pitanju ozbiljna bolest, budući da se leči duži vremenski period. Jedno je sigurno.

kurir.rs/objektiv.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track