ZVEZDE UVEĆALE SLAVLJE ĐOKOVIĆA! Svi detalji SVADBE OD 3 DANA Đorđa i Saške, a jedan detalj su svi primetili
Foto: Nenad Kostić, Printscreen Instagram

veselje

ZVEZDE UVEĆALE SLAVLJE ĐOKOVIĆA! Svi detalji SVADBE OD 3 DANA Đorđa i Saške, a jedan detalj su svi primetili

Stars -

Najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Đorđe izgovorio je u ponedeljak pred bogom sudbonosno „da“ svojoj verenici, sportskoj novinarki Saški Veselinov.

Na intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram

Mladenci nisu ništa prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija.

- Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

02:01

Željko Samardžić napravio lom na svadbi Đorđa i Saške Đoković

Saška i Đorđe su na pozivnicama ispisali i dres kod. Ideja je bila da svi budu obučeni u nijansama boje kože ili u nijansama orašastih plodova. To se posebno odnosilo na muške košulje, ali su se neki ipak pojavili u belim košuljama.

Bilo je ovo svadbeno veselje na visokoj nozi, a izvor navodi da je svaki gost ispoštovan do krajnjih granica.

- Na svadbi je bilo oko 80 zvanica, a kao što znate, svi su iz Beograda doputovali avionom i imali su plaćene karte i smeštaj u Portonovom. Do mesta na kojima su bili zakazani svadbena večera i parti na plaži dolazili su organizovanim prevozom kolima i niko nije išao peške iako im je smeštaj bio udaljen svega 500 metara. Dan pre nego su otišli u Herceg Novi poslali su meni s ponuđenim jelima, pa su birali između mesnog i ribljeg. Na licu mesta čekala ih je naručena hrana, ali i japanski meni koji je pripreman u tom trenutku. Pored domaćih i stranih vina, na svadbi se služilo čak i japansko pivo kojim su mnogi bili oduševljeni.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track