PRINCEZA JELISAVETA KARAĐORĐEVIĆ KAKVU NIKAD NISTE VIDELI! I u banku ide sa PARTNEROM, pucaju od ljubavi! HIT PAPARACO
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

ONI SE NE RAZDVAJAJU

PRINCEZA JELISAVETA KARAĐORĐEVIĆ KAKVU NIKAD NISTE VIDELI! I u banku ide sa PARTNEROM, pucaju od ljubavi! HIT PAPARACO

Stars -

Princeza Jelisaveta Karađorđević (86) odavno se povukla iz javnosti, pa su prilike u kojima je možemo videti na nekim događajima vrlo retke.

Ipak, paparaco Kurira je pre nekoliko dana fotografisao princezu u jednoj banci u strogom centru Beograda. Ona tom prilikom nije bila sama, već u društvu svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Dragana Babića, bivšeg operskog pevača, s kojim se upoznala u Njujorku pre više od 30 godina.

Jelisaveta Karađorđević, Dragan Babić
foto: Kurir

Njih dvoje su imali zakazan termin, pa su odmah po dolasku otišli u kancelariju kod jednog od službenika, gde su se zadržali u dužem razgovoru. Moglo se primetiti da se princeza i njen izabranik i posle toliko godina odlično slažu i vole, pa su mnogi prokomentarisali da zajedno izgledaju kao zaljubljeni golupčići. Nakon što su završili razgovor, oni su se, šetajući, uputili ka Trgu republike.

Jelisaveta Karađorđević, Dragan Babić
foto: Kurir

Podsetimo, princeza Jelisaveta se s Babićem nikad nije venčala, a kako je objasnila jednom prilikom, i nema nameru.

- I da me zaprosi, ne bih htela. Mi smo srećni u našem partnerstvu. Pošto nismo u braku, nema pritiska - izjavila je princeza.

Beogradska Filharmonija, Jelisaveta Karađorđević
foto: Damir Dervišagić

Inače, princeza je poslednji put viđena u javnosti u maju ove godine i tada je prošetala novi imidž. Njen izgled je mnogima privukao pažnju - skratila je kosu i frizuri dala moderan oblik, a osvežila je i boju crvenim tonovima, koji su učinili da izgleda dosta mlađe.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

03:36

BIVŠI ČLAN KRUNSKOG SAVETA OTKRIO TAJNE PORODICE KARAĐORĐEVIĆ:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track