01:30

OVO JE NJIHOV RECEPT ZA USPEŠNU SARADNJU! Dunja Fleš izazovnim plesnim pokretima ZAGREJALA ATMOSFERU!

NOVONASTALA PESMA

ČELENDŽ UŽIVO! VODITELJ IZAZVAO DUNJU FLEŠ, PA NASTAO HAOS! Niko u studiju nije mogao da ostane ravnodušan! PRŠTALO NA PODIJUMU

Stars -

Čeda Čvorak i Dunja Fleš gostovali su u emisiji Puls Srbije na Kurir TV.

Na pitanje kako izgleda saradnja između Čede iz grupe "Luna" i Dunje, čiji nadimak Fleš datira asocijacijom na ime njene plesne grupe, ona je odgovorila entuzijastično:

Puls Srbije
foto: Kurir TV

- Lagano je, kada svako radi posao u kojem je najbolji, s obzirom da Čeda radi muziku, tekst, aranžman i sve ono što ja ne volim, niti znam, niti me zanima, a ja volim da sam na sceni, da igram, da pevam, snimam spotove, konekcija sa publikom.

Dunja je prihvatila izazov koji joj je postavio Ivan Gajić, voditelj emisije. Zaplesala je u studiju, a Ivan joj se ubrzo i pridružio:

Puls Srbije
foto: Kurir TV

Nakon toga, ona se usudila da prikaže najteže pokrene iz spota novonastale pesme.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:16

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak saopštio da će upravo ona biti ženski vokal popularnog benda, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track