Najnovije vesti

ZLATA IMALA 3 BRAKA, SAD PRIŽELJKUJE MLAĐEG: Nema pravila, mogu da budem i 10 godina starija! A njen sin bacio oko na PEVAČICU
Foto: Kurir Televizija Printscreen

progovorila o svemu

ZLATA IMALA 3 BRAKA, SAD PRIŽELJKUJE MLAĐEG: Nema pravila, mogu da budem i 10 godina starija! A njen sin bacio oko na PEVAČICU

Stars
21:08h

Pevačica Zlata Petrović već skoro 40 godina je na estradi i može se pohvaliti uspešnom karijerom, a uz to je uvek imala dobar odnos sa kolegama.

Zlata je poznata kao neko ko nimalo nije sujetan, pa su tako u njenom slučaju prijateljstva na estradi moguća. Ona se godinama druži sa Lepom Brenom, koju izuzetno ceni i puštuje, a za Kurir je otkrila da je mnogo toga od nje i naučila.

Zlata Petrović
foto: Nenad Kostić

- Brena i ja se intezivno družimo nekih 12-13 godina. Neću da je hvalim, ali eto kad se osvrnemo na početak našeg prijateljstva, imala sam potpuno drugo viđljenje o njoj. Mislila sam da je nedodrljiva, a kad sam je bolje upoznala, shvatila sam koliko je ona sa svojom porodicom i prijateljima jedna najnormalnija žena. Mnogo toga sam pokrala od nje. Zahvalna sam Bogu što sam upoznala takvu osobu - rekla je Zlata.

Opšte je poznato da je ipak njena najbolja drugarica, koju naziva i sestrom, Goca Božinovska. Zlata je nedavno bila na svadbi Gocinog sina Mirka Šijana, te se dotakla i trenutka kada se od sreće popela na stolicu.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Instagram

- Provela sam se fenomenalno na svadbi kod sina moje Goce. Ponela me je ljubav na toj proslavi, mislim da ni u jednom trenutku, nije bilo degutantno to što sam se popela na stolicu. Mislim da čak na svadbi sina Jova ne bi bila takva. Bila bih sigurno ukočena. Znam po Goci, koliki je to stres i pripreme, a ovde sam došla odmorna i pripremljena na veselje.

Petrovićeva je priznala da li priželjkuje da joj se uskoro i mlađi sin Jovan oženi. Takođe, otkrila je kakvu snajku želi.

- Jovan je mlad, tek ima 22. godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu. Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem " Kako je fina i vaspitana", a on mi kaže "Molim?". Te fine su najopasnije. Pevačice su pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kad bi se odlučio za njih - rekla je ona, a na pitanje koja je od pevačica zapala za oko njenom sinu, Zlata nije htela da previše da govori:

Zlata Petrović
foto: Nenad Kostić

- Ne bih pričala otkrivala ko je u pitanju. Tu su istih godina, dve godine više ili manje.

Još kao veoma mlada, Zlata je uplovila u bračne vode. Ona se još kao šesnestogodišnjakinja udala za čoveka kojeg nije volela, a kada je postala punoletna već je bila u trećem braku.

Iako je imala buran ljubavni život, pevačica je sada ispričala da nema emotivnog partnera.

- Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam kad za ljubav, jer se uvek dam cela. Možda kad završim sa majstorima po kući i nađem nekog - rekla je Zlata kroz smeh i dodala da joj ne bi smetalo da nađe mlađeg dečka.

Zlata Petrović
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Tu pravilo ne postoje, i niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže - završila je folkerka.

Kurir.rs/M.K/I.B.

Bonus video:

Zlata Petrović stigla na svadbu
01:17

Zlata Petrović stigla na svadbu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja