00:32

Iva Grgurić vredno trenira u tereteni

zdrava hrana, teretana

IVA GRGURIĆ SE ZNOJI U TERETANI! Starleta radila ČUČNJEVE, pokazala koliko je ZATEGNUTA, muškarcima popadale VILICE! (VIDEO)

Stars -

Hrvatskoj starleti i pobednici Zadruge 3 Ivi Grgurić definitvno je krenulo u životu i otvorila su joj se mnoga vrata na različitim poljima.

Pored brojnih ponuda, koje dobija kako za reklame i za voditeljski posao, ona je nedavno dobila ponudu od glumca i reditelja Mime Karadžića da glumi ni manje ni više nego u njegovom novom filmu, te je nedavno bila gost na svadbi Mihajla Šaulića, sina legendarnog Šabana.

Iva Grgurić
foto: Instagram Printskrin

Starleta ne gubi vreme,te vredno trenira u jednoj teretani. Naime Grgurićeva je obučena u sportskoj varijanti, u dvodelnoj opremi sa topom kao gornjim delom i helankama u donjem, kako radi čučnjeve na jednoj nozi.

Iva Grgurić
foto: Instagram Printskrin

Ona jako vodi računa o svom izgledu i liniji i zategnuta je kao praćka. Figuru nije nikad bolju imala, te nema sumnje da će bar estetski u Miminom filmu zablistati, a kako će se snaći kao glumica ostaje nam da vidimo.

Iva Grgurić
foto: Instagram Printskrin

Podsetimo Iva Grgurić je osvojila pobedu u trećoj sezoni Zadruge, gde je ostala upamćena po svojim vezama sa Stefanom Karićem i Filipom Đukićem, te po svojoj potresnoj priči o tome kako je dobijala novac za studiranje, hranu i oblačenje od jednog invalida, koji joj je za uzvrat tražio da ga seksualno zadovoljava.

Nakon Zadruge 3, Grgurićeva je neko vreme radila na Red televiziji, a uskoro će se oprobati i kao glumica.

Kurir.rs/Stefan Božović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja