Nataša Bekvalac idućeg leta u Areni

Sprema spektakl

Nataša Bekvalac idućeg leta u Areni

Stars -
Nataša Bekvalac održaće koncert u Beogradu, a samo za garderobu, koreografije i plesače izdvojiće 150.000 evra

Neviđeno!Ono što će Nataša Bekvalac pokazati večeras u novoj Pinkovoj emisiji „Vip rum“ delić je onoga što priprema za svoj veliki solistički koncert, koji će, kako Kurir saznaje, održati na leto 2013. godine u Areni! Nata je rešila da nakon više od jedne decenije karijere svojoj publici pokloni spektakl, za koji će samo za garderobu, koreografije i plesače uložiti više od 150.000 evra. To ne uključuje rasvetu, ozvučenje, video-zidove... Ona planira da u kvalitetu nadvisi sve one koji su do sada punili najveću srpsku dvoranu!- U projektu će učestvovati više od trista ljudi! Bina će biti izuzetno neobična, nacrti se uveliko razrađuju. Tako nešto nije viđeno kod nas! Kristina već dizajnira kolekciju koju će njena sestra tada nositi i osmišljava garderobu za plesače. Sve će biti propraćeno vrhunskom pirotehnikom i osvetljenjem, koje će ovom spektaklu dati posebnu draž - kaže naš izvor, veoma blizak popularnoj pevačici.Kako saznajemo, Bekvalčeva je veoma uzbuđena zbog svega što je čeka u narednom periodu. Pomenuti koncert biće kruna njene karijere. U želji da nam potvrde saznanja, kontaktirali smo s njenom pres službom. Oni nisu negirali informaciju koju smo dobili, ali su nam objasnili da do izlaska novog albuma „novosadske barbike“ neće davati nikakve izjave.

Za nastup u „Vip rumu“ Nata dala 7.500 evra!Natašu Bekvalac moći ćete da slušate i gledate večeras u emisiji „Vip rum“, a kako saznajemo, za pripremu ovog nastupa iskeširala je 7.500 evra. Inače, ovo je prvi put da o kompletnom stajlingu brine njena sestra Kristina, s obzirom na to da je taj deo posla do sada obavljao Darko Kostić.

Album posle rođendanaIako je prvobitni plan bio da novi album Nataše Bekvalac izađe 25. septembra, za njen rođendan, ona je sa svojim timom odlučila da to ipak bude sredinom oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja