Najnovije vesti

VIKEND BEZ BRIGE UZ KURIR TELEVIZIJU: Muzika, smeh i korisni saveti na jednom mestu
Foto: Kurir

VIKEND BEZ BRIGE UZ KURIR TELEVIZIJU: Muzika, smeh i korisni saveti na jednom mestu

Stars
10:06h

Nedelju rezervišite za dobru zabavu, puno osmeha i sjajno raspoloženje. Glumica i voditeljka Suzana Petričević obećava i ovog vikenda fenomenalnu atmosferu i zanimljive goste, dok je vrhunski kuvar i najbolji srpski aranžer hrane, Dejan Šutanovac zadužen za nedeljni ručak i najukusnije specijalitete. Dobro poznati dvojac Kruševac geto svojim skečevima nasmejaće vas do suza, a posebno će vas zabaviti Jasmina Stijović njenim jedinstvenim smislom za humor.

pusti brigu
foto: Kurir

Suzana je ove nedelje ugostila pevačice Leontinu Vukomanović, Ivanu Peters i Nevenu Božović, a pridružili su joj se i Jelena i Zoran Žika Živanović iz grupe Zana, kao i kompozitorka i blogerka Divna Milovanović. Korisni saveti, ideje za zdrave životne navike, sjajni recepti, pesma, zabava i razne anegdote obeležili su ovu emisiju te nema sumnje da vas očekuje još jedan sjajan vikend uz Kurir televiziju.

pusti brigu
foto: Kurir

Optimistična i poznata po tome da ume da "pusti brigu" i kada je najteže, voditeljka Suzana Petričević potrudiće se da bar nedeljom ostavite sve probleme po strani, da zapevate i nasmejete se do suza. Ne propustite danas od 13 časova emisiju "Pusti brigu" na Kurir televiziji! Pričaće se!

pusti brigu
foto: Kurir
pusti brigu
foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja