BUBA JE 90-IH BILA SAN SVIH MUŠKARACA! Na vrhuncu slave napustila Srbiju, danas je majka, pogledajte kako izgleda u 6. deceniji!
Foto: Printskrin Youtube

prelepa

BUBA JE 90-IH BILA SAN SVIH MUŠKARACA! Na vrhuncu slave napustila Srbiju, danas je majka, pogledajte kako izgleda u 6. deceniji!

Stars -

Pevačica Buba Miranović (55) važila je za "bombu" devedesetih, mnogi su je obožavali, a onda je odlučila da ode u Kanadu zbog ljubavi.

U javnosti je poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, a njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. Povukla se iz javnosti, pa punih deset godina nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Buba Miranović
foto: Printskrin Youtube

Kao tinjedžerka pohađala je srednju medicinsku školu, zbog toga što joj je majka bila medicinska sestra. Želela je da studira medicinu i bude lekar, ali je vremenom shvatila da je njen životni put muzika.

Nakon završene niže muzičke škole upisuje uporedo sa medicinskom i srednju muzičku školu, a potom Pravni fakultet u Beogradu, koji posle nekoliko meseci napušta i počinje da snima pesme.

Koncert Dare Bubamare, Dara Bubamara, Buba Miranović
foto: Dragana Udovičić

Tokom jednog od nastupa upoznaje supruga Žiku Bosiljičića i odlučuje da se sa svega 19 godina uda za njega. Potom pakuje kofere i zbog porodičnog života odlazi u Toronto, gde provodi narednih pet godina. Shvata da tamo ne može da ostvari svoj životni san, te se vraća u Srbiju i ponovo se vraća muzici.

U jednom momentu odlučuje se za drastičnu promenu i biva prva pevačica na javnoj sceni koja je ofarbala kosu u ljubičasto i time postala prepoznatljiva na estradi.

Buba danas ima dvoje dece, muziku je stavila u drugi plan, a i dalje je jako lepa i pobornik je estetske hirurgije.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:26

OPASNA SARA JO: Buba Koreli je prozvao, ona ga isponižavala, DRAGO MI JE DA SU ŽENE RAZUMELE! OTKRILA I KAKO SE PRIPREMA ZA 2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja