OVO JE KUĆA NESTALIH JUTJUBERKI: Anđela i Nađa su juče nestale, a godinama žive u OVOM domu (FOTO)
Foto: Printscreen

dvorište puno zelenila, a to je samo delić

OVO JE KUĆA NESTALIH JUTJUBERKI: Anđela i Nađa su juče nestale, a godinama žive u OVOM domu (FOTO)

Stars -

Porodica Đorđević od 2012. godine živi u velikom domu u Parizu, a nije poznato da li je nekretnina u njihovom vlasništvu li je iznajmljuju.

Naime, širu javnost danas je uznemirila vest o nestanku dve mlade jutjuberke, sestara Anđele (23) i Nađe (21), u Francuskoj, tačnije Parizu.

Javnost je o tome izvestio njihov utučen otac, Zoran Đorđević, a da stvar bude gora, nema ni njegove supruge Tine, ni rođake Marije koja živi sa njima.

Anđela i Nađa
foto: Instagram, Printscreen

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević za Kurir je rekao da i dalje ništa ne zna o sudbini svojih ćerki, supruge Tine i rođake Marije.

- I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu - rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

Inače, porodica Đorđević od 2012. godine živi u Parizu, gde se devojke školuju. Na svom Jutjub kanalu, koji prati 987.000 ljudi, one redovno dele zanimljivosti iz života, pričaju o sebi, svojim aktivnostima, prijateljima i mnogo čemu. U nekoliko navrata su pokazale i kuću u kojoj žive u Parizu, a reč je o pravom toplom, porodičnom domu

1 / 4 Foto: Printscreen Tik Tok

Naime, porodica Đorđević živi u velikoj kući, sa dvorištem punim zelenila. Devojke imaju svoje sobe, a neretko im tu prave društvo i prijatelji, što takođe pokazuju u snimcima.

One su često i u kuhinji gde pored majke i one spremaju obroke, a takođe svuda po kući imaju i mnoštvo stvari za devojke, poput šminke i garederobe što je potpuno razumljivo. Inače nije poznato da li je ova kuća u vlasništvu Đorđevića ili je iznajmljuju.

Inače, Anđela i Nađa su vrlo zapažene jutjuberke, a kanal su otvorile 2016. godine.

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

ANABELA NAŠLA GAGIJU ZAMENU: Voditelj uskočio umesto Đoganija i napravi o haos na sceni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track