MAJA NIKOLIĆ MOLI DA SE SKINE SNIMAK NA KOM PEVA NA ENGLESKOM: Naneta mi je velika nepravda, govorim ga kao MATERNJI! Pomozite!
Foto: Printscreen/Instagram

BROJI 1.000.000 PREGLEDA

MAJA NIKOLIĆ MOLI DA SE SKINE SNIMAK NA KOM PEVA NA ENGLESKOM: Naneta mi je velika nepravda, govorim ga kao MATERNJI! Pomozite!

Stars -

Pevačica Maja Nikolić zamolila je sve pratioce da prijave video gde ona peva na engleskom jeziku.

Maja smatra da joj je naneta velika nepravda, s obzirom na to da engleski govori kao maternji, a na snimku je prozivaju kako reči izgovara pogrešno.

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

"Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu", napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

"Engleski jezik govorim kao maternji, 8 godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo".

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

Bivša zadrugarka rekla da! Eleonora se udala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track