NE ŽALE PARE ZA VILE NA MORU Popović dao 300.000 €, Neda potrošila bogatstvo za RENOVIRANJE, a evo ko je hteo Bojanićevu luks KUĆU
Foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić, Ana Paunković, Profimedia, Ilustracija

Za njih nema krize!

NE ŽALE PARE ZA VILE NA MORU Popović dao 300.000 €, Neda potrošila bogatstvo za RENOVIRANJE, a evo ko je hteo Bojanićevu luks KUĆU

Stars -

Osim što uživaju u luksuzu u svom svakodnevnom životu, pored vila u kojima stanuju s porodicama, mnoge poznate ličnosti imaju i nekretnine na različitim egzotičnim destinacijama u kojima borave leti ili kada žele da se sklone i odmore od svega.

Neda Ukraden

Neda Ukraden
foto: Printscreen Instagram

Pevačica Neda Ukraden nasledila je porodičnu kuću u Imotskom, u Hrvatskoj, koju je nedavno renovirala i tokom ovog leta uživala sa najbližim članovima porodice.

Neda je odrasla u ovoj porodičnoj kući, gde su joj se i roditelji venčali, pa je pevačica emotivno vezana za ovo mesto. Kuća je smeštena na svega 30 minuta do mora, u ratu potpuno uništena, a činjenica da tamo ne može više da prenoći, svih prethodnih godina rastužovalo ju je, pa je odlučila da je renovira.

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić
foto: Pritnscreen

Nedin kolega Miloš Bojanić već decenijama ima kuću u Baošiću u Crnoj Goriu kojoj su letovale mnoge naše zvezde.

Svojevremeno se pojavila i vest da je turski glumac Halit Ergenč, poznat na našim prostorima po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, zainteresovan da je kupi. Bojanić je rekao da mu laska što slavni umetnik želi baš njegovu vilu, ali da ne želi da je prodaje jer je za renoviranje iste potrošio 15.000 evra.

Saša Popović

Direktor Granda Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, koji je pazario 2016. godine i to za neverovatnu cifru od 300.000 evra.

Saša Popović
foto: Printscreen/Instagram

Prošle godine Šaša je po pisanju medija uložio još 100.000 evra u renoviranje stana koji poseduje ogromnu terasu s koje se pruža nestvaran pogled na Jadransko more.

Stan se prostire na nekoliko stotina metara kvadratnih i savremeno je opremljen. Osim dnevne sobe, velike trezarije i kuhinje poseduje i nekoliko soba.

Terasa s koje se pruža najlepši pogled je iz dva nivoa, a na istoj je smešten i bazen.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:01

Saša Popović pojavio se na snimanju Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track