00:45

Porodica Popović iz Smederevske Palanke danas predstavlja svoje specijalitete u Sekinoj i Rašinoj kuhinji

PORODICA IZ SMEDEREVSKE PALANKE U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite najzabavniji kulinarski šou danas u 18 časova

Stars -

Porodica Popović iz Smederevske Palanke danas predstavlja svoje specijalitete u Sekinoj i Rašinoj kuhinji.

Dragana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, ali se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom. U slobodno vreme izrađuje goblene u nadi da će nastaviti zanat svoje majke. Rado se brine o domaćinstvu i porodici, obožava da kuva, a najviše voli musaku. Vanja je takođe krenula putem zanata i radi kao frizerka. Završava kurs profesionalnog šminkanja s ciljem da u bliskoj budućnosti otvori salon lepote. Vanja i Nikola su se upoznali na društvenoj mreži, brzo se rodila ljubav i započeli su zajednički život. Nikola je završio programiranje i uspešno radi na svojoj karijeri kako bi jednog dana ostvario njihove zajedničke snove. Popovići su veoma društveni, pravi su domaćini i uvek rado pripreme razne specijalitete za svoje prijatelje.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Majka Dragana i snajka Vanja danas će pripremati piletinu u sosu od pečuraka i pirinač. Kako su se snašle u pripremi ovog specijaliteta, kakve su ocene dobile i da li su osvojile dnevnu nagradu saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track