00:25

VENDI ŠOKIRALA TVRDNJAMA O VEŠTIČIJIM OTROVIMA: Od mrtvačke vode čovek umire i suši se! A EVO KOLIKO ON KOŠTA

kurir tv

VENDI ŠOKIRALA PRIČOM O VEŠTIČJIM OTROVIMA: Od "mrtvačke vode" čovek se suši i umire, može se nabaviti, a EVO KOLIKO ON KOŠTA

Stars -

Vesna Vukelić Vendi pričala je u "Pulsu Srbije" o vešticama i tzv. mrtvačkoj vodi, koja se može nabaviti za nekoliko stotina evra.

Pevačica je, kod voditelja Ivana Gajića, odala strukturu i cenu tajnog društva veštica, koje su u stanju čak i da usmrte čoveka.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Postoji tajno veštičije društvo koje se zove "Savet za bezbednost" i to postoji. U tom Savetu za bezbednost je 33 veštica i veštaca, a oni se sinergišu. Oni se dogovore da napadnu nekog, a onda mu oduzmu vitalnu energiju, stavljaju mu mrtvačku vodu, a njena trenutna cena je između 300 i 500 evra, pa mu napadaju domaćinstvo, napadaju mu stoku, napadaju mu sve. Taj čovek umire, suši se, prosto jedna havarija u porodici - rekla je Vendi.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir televizija

Osvrnula se na načine koji mogu pomoći ljudima da se odbrane od ove veste magije.

- Moraju da poste, da se pričeste, onako kako je Bog rekao, kako nam je Isus Hrist rekao. Takođe je jako važno da se slavi slava, a ključna greška je jer neki ljudi ne nose kolač u crkvu,a to mora da se radi! Tada Sveti apostol Marko, naprimer, proziva na nebu te slavljenike i daje im se blagodad - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

BESNI ESTRADNI RAT! Vendi najstrašnije isprozivala Seku Aleksić: ONA JE KLASIČNI JUDA! Pogledajte šta je sve rekla o pevačici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track