00:41

Porodica Fuštić iz Beograda privešće kraju ovu kulinarsku nedelju

MAJKA I SNAJKA NAJAVILE "DVOBOJ" U KUHINJI: Ne propustite najuzbudljiviji kulinarski šou danas od 18 časova na Kurir televiziji

Stars -

Porodica Fuštić iz Beograda privešće kraju ovu kulinarsku nedelju.

Majka Mirjana je domaćica, veoma je vredna i radna, a za sebe često kaže da je najviše ispunjava rad kod kuće i briga o porodici. Obožava decu i rado im ispunjava sve želje i zahteve. Mirjana i snajka Maja odlično se slažu, međutim, kada se nađu u kuhinji, ume da nastane „dvoboj“. Maja se bavi profesionalnim šminkanjem i želja joj je da otvori svoj salon lepote, dok je njen suprug Andrija fokusiran na onlajn poslovanje.

Maja i Andrija su se upoznali na proslavi 2019. godine i tada su započeli svoju ljubavnu priču. Vikend im je rezervisan za izlaske, šetnje i restorane, a želja im je da ispune život životom.

Porodica Fuštić pokazaće u današnjoj emisiji svoje kulinarske veštine, a kako će se snaći u Sekinoj i Rašinoj kuhinji saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

majke i snajke
foto: Kurir

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja