Rada: Izvini zbog uvreda Tanja: Nikada ti neću oprostiti

Rada: Izvini zbog uvreda Tanja: Nikada ti neću oprostiti

Stars -
Manojlovićka se u emisiji „Tačno u podne“ izvinila Savićki zato što je pljuvala po njoj početkom 2010.

Ne zaboravlja zlo!- Ne mogu oprostiti Radi što je tako loše pričala o meni, bez obzira na to što se ona sada kaje - rekla je Tanja Savić svom bliskom prijatelju dok je prošlog petka, u dalekoj Australiji, gledala emisiju „Tačno u podne“. Gošća Marije Lazić bila je Radmila Manojlović, koja je govorila o sukobu sa Savićkom od pre dve i po godine. Ona se izvinila koleginici zbog toga što ju je početkom 2010. godine pljuvala na Fejsbuku, zajedno sa Slavicom Ćukteraš i Milanom Stankovićem. Ona je tada prokomentarisala da je Tanja nevaspitana jer u emisiji „Narod pita“ nije krila nezadovoljstvo trećim mestom na Grand festivalu i žvakala je žvaku.- To o Tanji je vrlo zanimljiva i duga priča. Tanju stvarno mnogo volim i mislim da je jedna od najvećih zvezda „Granda“, čak i jedna od najlepših i najboljih pevačica kod nas. Jedva čekam da se vrati. Imale smo pre dve, tri godine jedan mali nesporazum kad sam ja pogrešno odreagovala i izvinila joj se, a ovom prilikom je puno pozdravljam ako prati - rekla je Rada.Crnokosa pevačica je sve pratila, ali i dalje ne može da zaboravi šta je o njoj pisala koleginica na Fejsu. Možda će se situacija promeniti kad se bude vratila u Srbiju i videla s Manojlovićevom, pa da natenane izglade sve prozivke.

Rada o Tanji- Ostala bez teksta. Nema dalje. Užaaas!!! Lepo ja kažem, ono što poneseš iz kuće, to ti je, brate mili, za ceo život.

Tanja o Radi- Rada i ja smo se srele na aerodromu. Prišla mi je i izvinila se za uvrede koje mi je uputila na Fejsbuku. Prešla sam preko toga jer sam mislila da se stvarno pokajala. Kad sam čula da je to negirala u „Grandovoj“ emisiji, ostala sam zatečena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track